Jan-Willem Bonekamp, Veranderkundige

Ooa lidmaatschap

Jan-Willem Bonekamp is lid van de Ooa. Dit is dé beroepsvereniging voor organisatiekundigen en -adviseurs. Hierdoor is hij in staat steeds voorop te lopen in de professionalisering van het vak en heeft de opdrachtgever de zekerheid van de Ooa Gedragsregels waaraan LouterHelder zich vanzelfsprekend conformeert. Voor meer informatie over de Ooa en de gedragsregels klik hier.

CMC certificaat

Jan-Willem Bonekamp is een Certified Management Consultant. Dit betekent dat hij een ervaren adviseur is die de internationaal erkende certificeringprocedure voor organisatieadviseurs heeft doorlopen. Het predicaat CMC maakt deel uit van de afspraken over kwaliteitswaarborging van het organisatieadviesvak, die in ICMCI-verband zijn gemaakt.

Opdrachtgevers hebben de garantie dat een adviseur die CMC is minimaal vijf jaar ervaring heeft met het werken in complexe adviesopdrachten, waarbij tenminste drie jaar sprake is van een grote mate van zelfstandigheid in redelijk complexe adviesprojecten. Voor CMC’ers geldt dat het permanent bijhouden van hun professionele ontwikkeling centraal staat.

LouterHelder als netwerkorganisatie

Wij geloven in netwerken. Wij weten wat we kunnen en waar anderen nog meer waarde kunnen toevoegen dan wijzelf. Daarom hebben wij een sterk netwerk om ons heen van organisaties en personen die wij graag met u in contact brengen als wij samen constateren dat iets anders nodig is.

Geurt Grosfeld
www.deambassade.net

Kyra Timmerman
puurtimmerman.nl

Marcel Nooijen
learningspirit.nl

An kramer
nomadischveranderen.nl

Jeroen Spijkerman
Linked-in profiel

Erin Tselekis
www.louter.biz